Terms & Conditions

Personvern og nettbasert behandling av personopplysninger

Denne personvernerklæringen gjelder for alle c-momentum sine nettsteder og følger krav fra the General Data Protection Regulation (GDPR) gjeldende fra 2018.

C-MOMENTUM AS, org. no.990342466, er behandlingsansvarlig for personopplysninger som samles inn på nettsidene: c-momentum.no, blogg.c-momentum.no, c-momentum.com, lenichrjebsensblog.wordpress.com, kalender funksjon hos youcanbook.me og c-momentums sider hos Simplero.com. Ovennevnte domener og nettsider er heretter kalt Nettsider.

Informasjonskapsler (cookies)

Vi benytter infokapsler for å samle informasjon. Vi gjør dette for å forbedre brukeropplevelsen for deg som besøker sidene våre. Vi bruker Facebook Pixel og Google Analytics til dette. Det er fullt mulig å skru av informasjonskapsler i din nettleser. Gjør du dette vil imidlertid svært mange nettsider ikke lenger fungere optimalt.

Google Analytics og Facebook Pixel

Google Analytics brukes for å analysere brukeroppførsel på nettsidene våre. Dette er en gratistjeneste fra Google som gjør det mulig å se antall besøkende, sidevisninger, lengde på besøk, hvor trafikken kommer fra, geografisk lokasjon, bevegelsesmønster med mer.

Facebook infokapsel settes når du tidligere har besøkt Facebook, eller har klikket «liker» eller en annen link på vår Facebook side. Cookies/infokapsler brukes også i forbindelse med tilbud og annonser på Facebook.

Ta kontakt med oss på info@c-momentum.no for ytterligere informasjon dersom det er noe du ønsker mer informasjon om.

Personopplysninger som behandles

Vi samler ik
ke inn personopplysninger som personnummer, eller opplysninger om personlige betalingskort.

Eksempler på informasjon som innhentes: - Firmanavn
- Kontaktperson
- Firmaadresse/fakturaadresse
- Telefonnummer og e-postadresse
- Fødselsdato
- Informasjon til kartleggingssamtale
- Informasjon til forberedelse til coachingsamtale
- Informasjon om din bruk av nettsiden, i form av blant annet hvilke undersider som besøkes, nettleserinstillinger og IP-adresse

Hvordan vi innhenter informasjon

Opplysningene som hentes inn gjøres ved å bruke Facebook pixel, Google Analytics og/eller gjennom skjemaer på våre nettsider. Det er alltid frivillig å oppgi informasjon til oss. Hvis du velger å ikke oppgi personopplysningene, kan vi være forhindret fra å gi deg tilgang til produktet eller tjenesten du ønsker.

Eksempel på skjema:

- Kontaktskjema
- Opt-in og påmeldingsskjema
- Kartleggingsskjema og forberedelse til coaching
- Evalueringsskjema
- Når man ønsker å prøve et produkt eller tjeneste
- Ved kjøp av produkter eller tjenester på våre nettsider
- Ved påmelding til webinar, kurs og coachingtimer
- Når man laster ned dokumenter som e-bøker eller produktark fra våre nettsider
- I kommentarfelt på bloggene våre
- Ved påmelding til å motta vårt nyhetsbrev eller blogg på e-post

Formålet med informasjonen som innhentes

- For å kunne gi tilgang til våre produkter og tjenester
- For å kunne sende deg relevant informasjon
- For å kunne ta kontakt og tilby våre produkter og tjenester

Vi oppretter profiler på bakgrunnen av informasjonen som innhentes for å kunne tilby deg de mest relevante produktene og yte god kundeservice. Profilene baseres kun på informasjon som du frivillig gir oss, vi henter ikke inn informasjon til dette formålet fra tredjeparter.

Hvordan vi lagrer informasjon

Informasjon innhentet gjennom skjema på våre Nettsider lagres i våre CRM-systemer og brukes til direkte og automatisert markedskommunikasjon.

Hvordan og når opplysningene slettes

Informasjon slettes på oppfordring ved å kontakte oss. Informasjon mottatt på kartleggingsskjema og forberedelse til coaching slettes automatisk 1 år etter avsluttet kundeforhold.

Utlevering av informasjon til tredjepart

Personopplysningene deles ikke med utenforstående tredjeparter, men c-momentum bruker underleverandører til å levere deler av tjenestene, herunder evalueringstjenester. Slike underleverandører kan behandle personopplysninger på vegne av c-momentum. Tredjepart har ikke under noen omstendighet anledning til å nyttiggjøre seg den informasjonen de behandler.

Rettigheter

Som bruker av nettsidene våre har du rett til å kreve innsyn i personopplysningene som vi har om deg og hvordan de behandles. Du kan også kreve retting, sletting og begrensninger i behandlingen av personopplysninger i henhold til personopplysningsloven. Behandlingen av personopplysninger er basert på samtykke. Du har til enhver tid mulighet til å trekke samtykket tilbake. Dersom du mener at c-momentum ikke har overholdt dine rettigheter i henhold til personopplysningsloven, har du rett til å klage til den aktuelle tilsynsmyndigheten. Dette gjøres ved å sende klage til Datatilsynet, kontaktinformasjon er tilgjengelig på www.datatilsynet.no.

Kontaktinformasjon C-MOMENTUM AS
Valkendorfsgaten 2A
5012 Bergen
+47 91173191
Klikk her for å sende oss epost.