Om oss

Vi styrker lederskap gjennom å utvikle modige og handlekraftige team og ledere med høy relasjonell kompetanse

C-MOMENTUM AS er et Bergensbasert selskap etablert i 2003 av Leni Chr. Jebsen.
Vi arbeider i nettverk med utvalgte konsulentmiljøer nasjonalt og internasjonalt, og dekker et bredt spekter av tjenester innen organisasjon, - leder- og teamutvikling. Vår spisskompetanse er systeminspirert ledelse og teamcoaching.
Vi utvikler modige og handlekraftige team og ledere gjennom å styrke endringskompetanse, ferdigheter og trygghet.

Leni Christine Jebsen

Leni Christine Jebsen

Eier & daglig leder | pcc, cpcc, orscc, ctpc

Leni Christine Jebsen har jobbet med coaching av ledere og team siden 2003. Hun var den første i Norden som tok utdannelse innen organisasjon & relasjonssystemcoaching og er i dag en av Europas mest erfarne på systeminspirert ledelse.

Hun fasiliterer og coacher teamprosesser både nasjonalt og internasjonalt med spesielt fokus på å optimalisere konstruktiv samhandling.

Leni var i flere år både supervisor og instruktør for de anerkjente coachingskolene CTI og CRR Global. Hun har undervist i coaching over store deler av verden i tillegg til å være engasjert som prosessleder og foreleser for Høgskolen i Hedmark og Politihøgskolens lederutdanningsprogram.

Leni har videreutdanning i sosial kompetansetrening, motiverende intervju og persepsjonstrening, samt tre utdannelser og sertifiseringer innen fasilitering og coaching av ledere og team. Hun er lisensiert instruktør og leverandør av CRR Global’s RSI@Work, et ICF akkreditert bedriftsinternt program for systeminspirert ledelse, i tillegg til å være instruktør og Premier Team Performance Coach hos Team Coaching International og Executive Coach i CoachMatch.

Leni er direkte og varm med en egen evne til å skape tillit og trygghet. Hun har stor faglig tyngde med engasjement som inspirerer og støtter både enkeltpersoner og team.